Τώρα είναι Πέμ Σεπ 09, 2010 9:01 pm

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 66 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαβάστε τι έγραψε ΑΚΡΙΒΩΣ το "Focus" ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 13, 2010 8:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Legend Member
Legend Member

Αγαπητέ φίλε ΤΡΙΧΟΚΟΠΤΗ μαζί σου... :wave: :lol: :wave:

Κορυφή
 Προφίλ   

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 14, 2010 1:20 am 
Χωρίς σύνδεση
Ralliart Member
Ralliart Member
Άβαταρ μέλους
2005 Mitsubishi Evo

Δυο μέρες δεν μπήκα στο site και το κάνατε.....
Όπως και έλειψα 13 χρόνια και έγινε η Ελλάδα μπουρ...........δέλο.
Λοιπόν επειδή διάβασα και τις 7 σελίδες μονομιάς και για να μην απαντάω ξεχωριστά σε μερικά post που είμαι αντίθετος, θα σας παραθέσω και την δικιά μου άποψη...

Το 1994 σε ηλικία 23 ετών και με 2 μωρά -1 και 2 ετών αντίστοιχα- "κατάφερα" να βάλω γραμμάτια και να πάρω ένα fiat 127 μοντέλο 1978...και όταν μετά από 6 μήνες μου κάηκε το μοτέρ μου "τσόνταρε" η πεθερά μου για να μπορέσω να πληρώσω στον μηχανικό το αστρονομικό ποσό τον 100.000 δραχμών.....
Όταν το 1998 αποφάσισα να φύγω για την Γερμανία, δεν περίμενα πως τα πράγματα θα πήγαιναν έτσι.
Πως έτσι? τώρα δουλεύω ΜΟΝΟ εγώ -σαν οδηγός σε μια εταιρία- έχω 3 παιδιά και ένα αμάξι που το φίλτρο αέρα που του έβαλα κοστίζει ΠΟΛΥ παραπάνω από τότε όλο το μοτέρ του 127!!!
Τώρα θα μου πεις πως γίνετε αυτό?
Απλά αυτοί οι φασίστες-δολοφόνοι και ότι άλλο θέλετε πέστε τουs, έχουν μια σειρά, μια πορεία, έναν στόχο, μια προτεραιότητα...........να πάνε μπροστά, και όταν λέμε να πάνε μπροστά όχι ο καθένας μόνος του ΑΛΛΑ σαν σύνολο σαν λαός, σαν χώρα.
Και τι να το κάνω εγώ ΑΝ εμείς φτιάξαμε την Ακρόπολη όταν αυτοί κοιμόντουσαν ακόμα στα δέντρα,αφού ΚΑΝΕΙΣ από εμάς δεν πηγαίνει να την δει? γιατί αλήθεια πότε πήγατε τελευταία φορά σε έναν αρχαιολογικό χώρο?
πρόσφατα πήγατε στο Ναύπλιο,ποιος ανέβηκε στο μπούρτζι?

Τα μεγάλα μου αγόρια -ο ένας είναι 17 και ο άλλος κοντεύει στα 16- τελειώνουν το σχολειό, έχουν μάθει κομπιούτερ,αγγλικά,κολύμπι και περνάνε τις τάξεις ΧΩΡΙΣ να έχουν πάει ούτε 1 ώρα σε φροντιστήριο και αγγλικά εκτός σχολείου.
Στέλνω τα παιδιά σχολειό και μαθαίνουν, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην πρέπει να δώσω ένα μέρος του μισθού μου σε φροντιστήρια, κολυμβητήρια και ξένες γλώσσες.
Όταν γέννησε η γυναίκα μου τον τρίτο μου γιο εδώ στην Γερμανία ΕΚΤΟΣ ότι σε ολόκληρη την εγκυμοσύνη δεν πληρώσαμε ούτε ένα euro στον γιατρό, όταν δε γέννησε, στο δωμάτιο του νοσοκομείου ήταν σε δίκλινο και κάθε μέρα της δίνανε να διαλέξει ανάμεσα σε 3 διαφορετικά μενού το τι θέλει να φάει την επόμενη μέρα.
Όταν δε μετά από 5 μέρες φύγαμε δεν πληρώσαμε ΟΥΤΕ ένα euro...Τα παιδιά μέχρι τα 18 τους έχουν ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Εδώ το κάθε παιδί έχει από το κράτος -αυτό που λέμε επίδομα παιδιού- σχεδόν 200 euro ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ναι καλά διαβάσατε ΤΟΝ ΜΗΝΑ...αυτοί που πετάνε τα σκουπίδια τους σε ξεχωριστούς κάδους, πληρώνουν κάθε χρόνο την άξια τον σκουπιδιών που παράγουν, εμείς που είμαστε 5 άτομα στο σπίτι δεν πληρώνουμε τα ίδια με ένα νιόπαντρο ζευγάρι που δεν έχει παιδιά και βέβαια ούτε τα ίδια με έναν που έχει 6 παιδιά. Εγώ πληρώνω κάθε χρόνο το ρεύμα που καταναλώνω χωρίς προσαυξήσεις για EPT, δήμους κτλ....

Εγώ ξέρω ότι εδώ στην Γερμανία ΑΝ κάνω παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και με γράψουν,με τραβήξουν φωτογραφία Η με πιάσει κάποιο radar θα την πληρώσω την κλίση..... δεν θα πάω σε κάποιον "γνωστό" μου να μου την σβήσει, ήδη έχω μια αφαίρεση διπλώματος για έναν μήνα, ΑΝ ξανά κάνω παράβαση η επόμενη αφαίρεση είναι για 3 μήνες, 1 χρόνο, για ΠΑΝΤΑ.

Ξέρετε γιατί κάθε χρόνο γεμίζουν τα νησιά της χώρας μας με τουρίστες? Γερμανούς και όχι μόνο....
Γιατί αυτοί έχουν λεφτά -έστω και για μια σαλάτα στα 2- για ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ενώ εμείς θα κάνουμε ατέλειωτες ουρές και ατέλειωτα ξενύχτια για να πάρουμε κουπόνια από την εργατική εστία για ΔΩΡΕΑΝ διακοπές, Η θα πάμε στο χωρίο μας και θα κάνουμε 10 μπάνια.

Επειδή μπορώ να γράφω όλο το βράδυ για τα υπέρ και τα κατά της κάθε χώρας σας αφήνω να αποφασίσετε μόνοι σας που θα θέλατε να ζείτε.....

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  View user's Garage  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 14, 2010 1:57 am 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους
2008 Mitsubishi Lancer

Στέλιο, ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις! Αυτά θα ήθελα κάποτε να τα έβλεπα και στην Ελλάδα....αλλά μάλλον δεν νομίζω να γίνει... ποτέ! Αν θέλεις τόνισε ότι δεν είμαστε υπέρ των Γερμανών και ούτε είμαστε ανθέλληνες...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΔΙΚΑΙΟ, ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ! ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ κλπ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Ας πάψουν λοιπόν να έχουν άποψη, αυτοί που δεν έχουν δει και την άλλη όψη του νομίσματος στην ζωή τους! Γιατί και εγώ έτσι πίστευα....ώσπου τα είδα με τα μάτια μου, ζήλεψα όπως είπε και ο Πάνος σε προηγούμενο post, και απλά "αναθεώρησα" !

Σε αυτό που λες:

"Επειδή μπορώ να γράφω όλο το βράδυ για τα υπέρ και τα κατά της κάθε χώρας σας αφήνω να αποφασίσετε μόνοι σας που θα θέλατε να ζείτε....."

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗ!

Αν νομίζεται ότι αυτή είναι η Ελλάδα...εγώ τότε συνεχίζω να είμαι ..."εξωγήινος"!

“It will quite literally run rings around the Subaru, it’s so much sharper, so much more focused, better looking as well, and the engine in this FQ-360 model is such a tower of power it could keep all 4 wheels spinning endlessly.” ‘’I know the entry speed for this corner in a Ferrari or a Lamborghini is 65, I’ve just gone in at over a 100. It’s just so easy. It is genuinely incredible and I do mean that, there is no car that handles like this one.” Jeremy Clarkson -Top Gear

"Η ακαμψία του νέου απλού Lancer είναι μεγαλύτερη από του σημερινού Lancer Evolution IX.
Δεν είναι τυπογραφικό λάθος, είναι όπως το ακούς. Μεγαλύτερη από του EVO. Τελεία."
Topgear.gr - CLICK HERE
__________________________________________________________________________________________________________________
ΕικόναΕικόναΕικόνα
__________________________________________________________________________________________________________________
Πάρε Σκόντα να σκουντάς και Πεζώ να περπατάς, Γερμανό για να πονάς, Γιαπωνέζο να πετάς!
ΕικόναΕικόναΕικόνα

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 14, 2010 2:51 am 
Χωρίς σύνδεση
Moderator
Moderator
Άβαταρ μέλους
2004 Mitsubishi Lancer

Στελιο και Ηλια,συμφωνω με ολα αυτα που λετε πραγματι ετσι ειναι, δεν εχουμε το κρατος δικαιου που μας αξιζει, και Στελιο να εισαι βεβαιος οτι ζηλευουμε για ολες αυτες τις παροχες που εχεις.
Αλλα αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι δεν φταιει ο απλος λαος αν καποια ΛΑΜΟΓΙΑ εφαγαν ολα αυτα τα χρηματα και δεν εχουν τωρα για να κανουν κοινωνικη πολιτικη.
Δεν φαγαμε εμεις τα χρηματα και ουτε πιστευω κανενας απο το club τολμησε να μην πληρωσει τους φορους του.
Τα ΛΑΜΟΓΙΑ που κυβερνανε τα τελευταια 30 χρονια φταινε για το κανταντημα της χωρας και κατ'επεκταση εκαναν και του πολιτες να συμπεριφερονται σαν τα μουτρα τους!
Εμεις στην μονη περιπτωση που φταιμε ειναι που δεν τους στειλαμε ολους στον :evil: :evil: :evil: :twisted: :evil:
Αυτα εχω να πω και δεν ξανα επανερχομαι στο θεμα γιατι φωναζει και ο Μεμος :D :D

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 14, 2010 7:49 pm 
Σε σύνδεση
Moderator
Moderator
Άβαταρ μέλους
2008 Mitsubishi Lancer

nikosd έγραψε:
:evil: :evil: :evil: :twisted: :evil:
Αυτα εχω να πω και δεν ξανα επανερχομαι στο θεμα γιατι φωναζει και ο Μεμος :D :D

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

....το "παιδι" με το ασημι

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 14, 2010 9:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Moderator
Moderator
Άβαταρ μέλους
2008 Mitsubishi Lancer

ΟΧΙ ΑΛΛΟ.........υπαρχουν και συνειδησεις..συγνωμη αλλα το θεμα κλειδωνει..και η ευθυνη ειναι ολη δικια μου :oops:

Εικόνα

Κορυφή

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 66 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot], VAGGOSST79 και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: